Skinite raspored u PDF-u

Pogledajte naš raspored te izaberite program koji Vam najviše odgovara!

Upisnina za nove članove 30,00 Kn

PILATES BODY PUMP TRENING
230,00 Kn

Voditelj – Karlo

Uto i Čet 20:30 do 21:30
2x tjedno / mjesec
Rezerviraj termin
FIT Boks
250,00 Kn

Voditelj – Mirsad

Pon, Sri i Pet 19:00 do 20:00
2x tjedno / mjesec
3x tjedno / mjesec 270,00 Kn

Fitness + Fit boks
neograničeno / mjesec
300,00 Kn

Rezerviraj termin

PONEDJELJAK – PETAK
7:30 – 22:00
S U B O T A
8:00 – 20:00
N E D J E L J A
8:00 – 21:00


Tel.: +385 1 4573 381 fitness

E-mail: maurizio.zovic@gmail.com

PILATES BODY PUMP

PILATES BODY PUMP

je metodički i metodološki razvijena tehnika koja objedinjuje pilates tehniku
sa elementima fit pilatesa i na taj način daje rekreativcu najbolje rezultate bez obzira na
dob ili stupanj treniranosti vježbača.

PILATES: Podrazumijeva program vježbi laganog do srednjeg intenziteta. Program je terapeutskog karaktera
a sastoji se od vježbi istezanja i snage pomažući definiciji i učvršćivanju svih mišićnih skupina.

Uz pravilne tehnike disanja poboljšava veću prokrvljenost i bolji dotok kisika. Uz široki spektar vježbi i primjenom različitih pomagala osnovni cilj je održavanje tijela u optimalnoj tjelesnoj posturi. Vježbe se izvode mirno uz punu kontrolu pokreta.

FIT PILATES: Cilj programa je poboljšanje tonusa mišića, razvoj koordinacije i ravnoteže te koncentracije. Intenzivnijeg je karaktera s naglaskom na višezglobne vježbe što rezultira većom aktivacijom središnjeg živčanog sustava u nestabilnim uvjetima, a samim time i većim mišićnim tonusom. Vježbama disanja poboljšava se dotok kisika u svaki dio tijela, poboljšavajući kako fizičke tako i umne sposobnosti čovjeka. Pomaže u koncentraciji, otklanjanju stresa te poboljšava dobar osjećaj vedrine i opuštenosti.

Pogledaj termine i rezerviraj

FIT BOKS

Boks/FIT boks!

Želite li svladati osnove rekreativnog boksa, u kratkom vremenu postići odličnu kondiciju, izbaciti negativnu energiju, rješenje za vas je FIT BOX!

Što je to zapravo FIT BOX (FITNESS BOXING)? U zadnjih nekoliko godina popularnost fit box-a znatno je porasla. Fitness treneri koji su se osobno bavili natjecateljski ili rekreativno boksom, pokušali su prenijeti benefite boksačkog treninga na rekreativce.

Poznato je da su boksači kondicijski izuzetno pripremljeni sportaši i zato nam je cilj uz ovakav trening dovesti i vas u odličnu formu. Svega nekoliko treninga potrebno je početniku, rekreativcu da svlada osnovnu boksačku tehniku. Veliko zadovoljstvo osjeti svaki početnik kad uz pravilno držanje uspije pravilno zadati udarac u vreću ili fokuser.

U treningu se nalaze: vježbe zagrijavanja (kao i svi boksači započinju trening vijačom), tehnike udaraca (sami i u paru), kretanja, snage i istezanja.

Sinergijom kružno – intervalnog treninga i fit boxa želja nam je izvući maksimum od svakog polaznika. Trening traje 60 minuta, nema ni minute „praznog hoda“, vježbe i trenažeri su raznoliki.

Atmosfera na treningu je izuzetno poticajna. Kad članovi na kraju treninga kažu da im je trening „proletio“ to nam je najbolji dokaz da su zadovoljni.

Po ovom sistemu mogu trenirati rekreativci i profi sportaši. Sportaši različitih sportova trenirajući na ovaj način u kratko vrijeme podižu zavidnu kondiciju. Sve uz našeg trenera boksa, prvostupnika trenerske struke kineziološkog fakulteta i reprezentativca (osvajača 2 Europska kupa, brončane medalje na Europskom prvenstvu) te 5 puta prvakom Hrvatske.

Pogledaj termine i rezerviraj