Pogledajte naš raspored te izaberite program koji Vam najviše odgovara!

Upisnina za nove članove 4€ – 30,14kn

PILATES BODY PUMP TRENING
40€ - 301,38kn
+ GYM NEOGRANIČENO

Voditelj – Karlo

Uto i Čet: 20:15 do 21:15
2x tjedno / mjesec
Rezerviraj termin
FIT Boks
40€ - 301,38kn

Voditelj – Mirsad
prijave na 098 291 272

Pon, Sri i Pet: 18:00 do 20:00
2x tjedno / mj. 40 € - 301,38 kn
3x tjedno / mj. 45 € - 339,05kn

5x tjedno / mj. 55 € – 414,39 kn

YOGA Vinyasa
40€ - 301,38kn

Voditeljica – Vlatka

Pon i sri: 19:45 do 20:45

2x tjedno / mjesec 40€

1x tjedno / mjesec 27€

Prvi sat besplatan

Prijave na:
vlatkabasic28@gmail.com ili 0917273755

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK – PETAK
7:30 – 22:00

S U B O T A
8:00 – 12:00 i 16:00-20:00

N E D J E L J A
8:00 – 12:00 i 16:00 – 21:00 

KONTAKT:

Tel.: +385 98 9825 625 fitness

E-mail: maurizio.zovic@gmail.com

PILATES BODY PUMP

PILATES BODY PUMP

je metodički i metodološki razvijena tehnika koja objedinjuje pilates tehniku
sa elementima fit pilatesa i na taj način daje rekreativcu najbolje rezultate bez obzira na
dob ili stupanj treniranosti vježbača.

PILATES: Podrazumijeva program vježbi laganog do srednjeg intenziteta. Program je terapeutskog karaktera
a sastoji se od vježbi istezanja i snage pomažući definiciji i učvršćivanju svih mišićnih skupina.

Uz pravilne tehnike disanja poboljšava veću prokrvljenost i bolji dotok kisika. Uz široki spektar vježbi i primjenom različitih pomagala osnovni cilj je održavanje tijela u optimalnoj tjelesnoj posturi. Vježbe se izvode mirno uz punu kontrolu pokreta.

FIT PILATES: Cilj programa je poboljšanje tonusa mišića, razvoj koordinacije i ravnoteže te koncentracije. Intenzivnijeg je karaktera s naglaskom na višezglobne vježbe što rezultira većom aktivacijom središnjeg živčanog sustava u nestabilnim uvjetima, a samim time i većim mišićnim tonusom. Vježbama disanja poboljšava se dotok kisika u svaki dio tijela, poboljšavajući kako fizičke tako i umne sposobnosti čovjeka. Pomaže u koncentraciji, otklanjanju stresa te poboljšava dobar osjećaj vedrine i opuštenosti.

Pogledaj termine i rezerviraj

FIT BOKS

Boks/FIT boks!

Želite li svladati osnove rekreativnog boksa, u kratkom vremenu postići odličnu kondiciju, izbaciti negativnu energiju, rješenje za vas je FIT BOX!

Što je to zapravo FIT BOX (FITNESS BOXING)? U zadnjih nekoliko godina popularnost fit box-a znatno je porasla. Fitness treneri koji su se osobno bavili natjecateljski ili rekreativno boksom, pokušali su prenijeti benefite boksačkog treninga na rekreativce.

Poznato je da su boksači kondicijski izuzetno pripremljeni sportaši i zato nam je cilj uz ovakav trening dovesti i vas u odličnu formu. Svega nekoliko treninga potrebno je početniku, rekreativcu da svlada osnovnu boksačku tehniku. Veliko zadovoljstvo osjeti svaki početnik kad uz pravilno držanje uspije pravilno zadati udarac u vreću ili fokuser.

U treningu se nalaze: vježbe zagrijavanja (kao i svi boksači započinju trening vijačom), tehnike udaraca (sami i u paru), kretanja, snage i istezanja.

Sinergijom kružno – intervalnog treninga i fit boxa želja nam je izvući maksimum od svakog polaznika. Trening traje 60 minuta, nema ni minute „praznog hoda“, vježbe i trenažeri su raznoliki.

Atmosfera na treningu je izuzetno poticajna. Kad članovi na kraju treninga kažu da im je trening „proletio“ to nam je najbolji dokaz da su zadovoljni.

Po ovom sistemu mogu trenirati rekreativci i profi sportaši. Sportaši različitih sportova trenirajući na ovaj način u kratko vrijeme podižu zavidnu kondiciju. Sve uz našeg trenera boksa, prvostupnika trenerske struke kineziološkog fakulteta i reprezentativca (osvajača 2 Europska kupa, brončane medalje na Europskom prvenstvu) te 5 puta prvakom Hrvatske.

Pogledaj termine i rezerviraj

YOGA Vinyasa

YOGA Vinyasa
 

Vinyasa Flow jedan je od najpopularnijih modernih stilova joge koji se razvio iz tradicionalne Ashtanga Vinyasa yoge. Oba stila vrlo su dinamična, no za razliku od Ashtange, Vinyasa je prilagođenija “zapadnjačkom” i suvremenom životu. Sekvence asana (položaja) ne izvode se prema strogom redoslijedu, već kombiniraju asane iz različitih stilova što satove čini zanimljivima i uvijek drugačijima. Vinyasa je istovremeno intenzivna i nježna, a u svojoj srži nastoji povezati dah s pokretom što se u početku može činiti vrlo izazovnim, ali nakon nekoliko sati kada tijelo nauči pravilno disati i ulaziti u asane, Vinyasa postaje mekana, logična, fluidna i plesna.

Svaki Vinyasa sat ima svoju strukturu, tj. “temu”, odnosno sadrži smjer i ciljanu napredniju asanu prema kojoj se postupno grade sekvence. Ono što je uvijek prisutno, a samim time čini yogu jedinstvenom, jest početak i kraj sata koji je vrlo smirujuć kako za tijelo, tako i za um. Kratka vođena meditacija na početku sata naše misli i um nastoji dovesti u svjesno i prisutno stanje, a na samom kraju sata slijedi “omiljena” asana shavasana – ležanje na prostirci nekoliko minuta kako bi se živčani sustav primirio, a tijelo dobilo predah i zasluženi odmor.

Priključite se grupi bez previše razmišljanja jer grupna energija daje jednu posebnu vibraciju uz koju je još lakše i zabavnije trenirati svoj um i tijelo te poigrati se na prostirci!

 

Pogledaj termine i rezerviraj