Wellness

Anticelulitni tretmani

 

  

 Anticelulitna masaža u kombinaciji s detoksikacijskim učinkom našeg svijeta sauna te posebno osmišljenih tretmana za tijelo donose fantastične rezultate.

ANTICELULITNA MASAŽA je jedna od najdjelotvornijih metoda u borbi protiv celulita. Ona potiče cirkulaciju, smanjuje količinu masnih stanica što dovodi do detoksikacije organizma i rješavanje otpadnih tvari. Masažom se vraća elastičnost kože, poboljšava tonus mišića, a zagrijavanje koje nastaje prilikom masaže pomaže u razbijanju masnih čvorića te stimulira protok limfe.

ANTICELULITNO ULJE - u našoj masaži koristimo vrhunsko bademovo ulje koje sadrži eterična ulja borovice, kadulje, cimeta, smreke, timijana i sandalovine.

MASKA ZA TIJELO "ALGE & MORSKO BLATO" sadrži bogate aktivne sastojke koji vraćaju koži izgubljene minerale, intenziviraju proces detoksikacije, potiču mikrocirkulaciju i učvršćuju kožu.

SAUNE su jedinstvena i najprirodnija metoda da ostanete vitalni i zdravi. Odlazak u saunu ubrzava metabolizam i cirkulaciju, a porast unutarnje temperature tijela stimulira žlijezde znojnice na dubinsko izlučivanje toksina iz organizma, što pospješuje gubitak tjelesne težine i celulita.

 

 

"TOTAL CELULIT OUT":

* 10 anticelulitnih masaža

* 3 saune

* 3 tretmana "Alge & morsko blato"

* detox čajevi

Cijena paketa: 1260,00 kn

 

ANTICELULITNI PAKET:

* 10 anticelulitnih masaža

* detox čajevi

Cijena paketa: 960,00 kn

 
ANTICELULITNI PAKET:

* 5 anticelulitnih masaža

* detox čajevi

Cijena paketa: 540,00 kn