Fitness

INDIVIDUALNI TRENINZI

 Individualni trening vam omogućava vježbanje uz budno vodstvo trenera koji će prilagoditi treninge i pripremiti ih prema vašim individualnim potrebama i sposobnostima. Ukoliko želite maksimalne rezultate i potpunu posvećenost, sa individualnim satima nećete pogriješiti.
To je trening kroz koji vas vodi trener, bira vježbe i prilagođava upravo vama. Ovisno o vašim potrebama i ciljevima trener će izabrat vježbe koje vas najbrže i najsigurnije vode do cilja. Stručno vođeni trening omogućava optimalne rezultate i smanjuje rizik od povrede na minimum. Jedinstvenost svake osobe zahtjeva individualni pristup i izradu plana i programa vježbanja. Individualni trening će vam upravo to i pružiti. Osjećat ćete se sigurni, motivirani i sa još većom željom za sljedeći trening.
Cilj nam je da se osjećate bolje te da se uz pravi trening ujedno i zabavite. Zahvaljujući ovakvom pristupu omogućavamo vam stručno usavršen trening (prilagođen vama), personaliziranu prehranu i naravno cijeli plan i program vježbanja s kojim ćete doći što prije do zacrtanog cilja!
Zapamtite da bez cilja nema ni motivacije, a tu je trener koji će vas još dodatno motivirati.


Želja vam je da isprobate nešto novo? Nemate (više) motivacije za trening? Stagnirate u trenažnim procesima? Nemate ideja za daljnje napredovanje u treningu? Ozljeđeni ste ili već imate problema sa zdravljem? Vrhunski ste sportaš te vam treba trener da postignete određeni cilj u trenažnom ciklusu, poboljšate svoje motoričke i funkcionalne sposobnosti? Treba vam pomoć oko prehrane?

Slobodno navratite u fitness Mali dom i obratite se s povjerenjem, sigurno nećete pogriješiti!